Nábor nových studentů – Praha

On 22.8.2015, in Novinky, by Ilona

Nábor nových studentů (mužů, žen, mladistvých) školy Sifu Luďka Šuldy pro školní rok 2015/2016 probíhá od září do října 2015.

Trénovat budeme v tělocvičně ZŠ Podbělohorská 26/720 na Praze 5 a to v rámci výukové dvouhodiny (bez omezení úrovně pokročilosti – tj. začátečníci i pokročilí) ve čtvrtky od 17:30 do 19:30hod.

Výuková dvojhodinovka bude záhájena od 17:30 vedenou rozcvičkou, kdo ji nestihne, rozcvičí se individuálně. Mezi hodinami není plánována hromadná přestávka – přestávky si možno udělat individuální v případě potřeby.

Tímto též vyhlašujeme speciální nabídku prvních pěti tréninků za cenu 1000,-Kč pouze pro nové zájemce, kteří si chtějí cvičení bojového umění kung fu vyzkoušet, aby zjistili, zda je toto cvičení pro ně TO PRAVÉ ;-) (zda to budou zvládat např. časově skloubit, zvládnou-li cvičení po fyzické stránce atd.). K této variantě je možnost nezávazně využít extra první zkušební trénink zdarma před těmito pěti tréninky. Doplňující informace o cenách za výuku se nachází v záložce Rozvrh – Ceny za výuku.

První krok je na Vás, další Vás už naučíme.

Co budete ze začátku potřebovat:

Chuť a odvahu začít se cvičením, pohodlné oblečení (ideálně černé volné kalhoty na cvičení), boty do tělocvičny s nízkou podrážkou (ale můžete být klidně naboso), s sebou pití.

Informace o platbách naleznete v záložce Rozvrh – Ceny za výuku.

První trénink je již tradičně zdarma!